Over OH20 Football Shirts

De Passie, de Helden, de Legendes, het Ajax shirt!

De allereerste keer dat ik mijn gloednieuwe voetbaltenue als pupil op het veld mocht dragen. Dat gevoel ben ik nooit vergeten. De tastbaarheid van het tenue en de trots om de clubkleuren te mogen dragen. Ja, ik weet zeker dat mijn liefde voor clubshirts toen is ontstaan.

De trots op de plaatselijke dorpsclub, nog steeds warm in het hart gedragen, werd al snel een grote passie voor Ajax, de helden, de legendes én natuurlijk de wedstrijdshirts. Vanaf dat moment werd ik een fanatieke verzamelaar van authentieke Ajax shirts en verdiepte ik me in alles rondom de club, de wedstrijden, de spelers en de achterliggende informatie. Een passie die ik graag met anderen deel, vandaar OH20 Football Shirts. 

Tim Brandhorst

Samen delen wij de liefde voor het Ajax Shirt

Uiteraard ben ik nog steeds een fervent verzamelaar en wordt mijn collectie van bijzondere Ajax Shirts steeds groter. Omdat er nog veel meer Ajax fans zijn, ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het verkopen van authentieke Ajax Shirts in binnen- en buitenland.

De snelle groei van de activiteiten heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een volgende stap hebben gezet en met ons team deze webwinkel hebben geopend.

Het is ons doel om als specialist de liefde voor het authentieke Ajax voetbalshirt te delen met een steeds groter wordende community. Van elk shirt in de collectie kennen wij het verhaal en de legende van de betreffende wedstrijd en speler erachter. Deze informatie delen we graag met de klanten van OH20 Football Shirts. 

Timothy Brandhorst